BODTO HEYETİNDEN BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

26 Nisan 2019 Cuma günü Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret eden Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S.Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Ağan, Mustafa Güneri, Alper Özşeker, Fatih Efe, Arif Ceylan Satı ve Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder’in katıldığı görüşmenin gündem yine Bodrum ekonomik ve sosyal hayatı oldu.

Bodrum Ticaret Odası heyeti Bodrum Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Aras’ı makamında yeni görevinden dolayı tebrik ederken, 2019 turizm sezonu öncesi hazırlıklar, turizm beklentileri, planlanan faaliyetler görüşüldü. Geçtiğimiz günlerde Odamız ev sahipliğinde gerçekleşen kıyı kullanımlarına ilişkin toplantı ve BODTO heyetinin Ankara temasların değerlendirilirken, gelecek hafta yapılacak Bakanlık görüşmesi hakkında bilgi aktarıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Belediye başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Kendisi 6 No’lu meslek komite üyemiz idi, şimdi Bodrum yerel yönetiminin başında. Odalarımız sivil toplum görevlerinin ve sorumluluklarının yerine getirildiği önemli yerlerdir. Ekonomik ve sosyal hayatın içindeki Odamız temsil gücü yüksektir. Ülkemiz adına önemli görevlerde yer almaya devam edeceğiz, bölgemiz ve yarımadamız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Ziyaret görüşme ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.