BAKAN ERSOY BODTO’DA BİR DİZİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 19 Nisan Cuma günü, beraberindeki heyetle birlikte Bodrum Ticaret Odası’nda bir dizi toplantı yaptı. Öncelikle Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile özel bir toplantı yapan Bakan Ersoy, Bodrum’un turizm planlaması hakkında yerel yöneticilerin görüşlerini aldı. Bakan Ersoy konutların büyümesini yavaşlatmak gerektiğine işaret ederek turizmde nitelikli tesislerin artması gerektiğini söyledi. Bakan Ersoy’un Odamıza ziyaretinde BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan da hazır bulundu.

Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği yetkilileri ile de görüşen Bakan Mehmet Nuri Ersoy'a Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras eşlik etti. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’nın da katıldığı toplantı sonrasında Bakan Ersoy ve beraberindeki heyet Bodrum Kalesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

bakan-1.jpg

Odanın projelerini Bakan Ersoy ile paylaşma fırsatı yakalayan BODTO Başkanı Kocadon, Bodrum’un yerel ve özgün niteliklerini korunması hakkında da bir rapor sundu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 23.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.