BODRUM DENİZCİLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Bodrum Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Erdoğan Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’u ziyaret etti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, YK Üyeleri Deniz Eyinç, Mustafa Güneri ve Arif Ceylan Satı ile Meclis Üyesi Atilla Serttaş’ta görüşmeye katıldı.

bto_2863.jpg

BODTO Başkanı Kocadon, Denizciler Derneği’nin yeni yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek şöyle dedi: “Denizcilik bizim en önemli kültürümüz. Hem ticari anlamda hem de sosyal anlamda Bodrum’da denizciliğin yeri başka. Önemli paydaşlarımız arasında yer alan Bodrum Denizciler Derneğimiz ile görüş alışverişinde bulunmaya, koylarımızın ve geleneksel yat yapımımızın korunması adına işbirliğine her zaman hazırız.”.

Görüşmede Bodrum Guletinin coğrafi işareti alınması konusu da gündeme alınarak BODTO Yönetimi tarafından yapılan başvuru sürecinden bahsedildi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.