İMEAK BAŞKANI TAMER KIRAN ZİYARETİ

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran beraberindeki heyetle birlikte 29 Mart Cuma günü, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Toplantıda Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi YK Başkanı Orhan Dinç, BODTO YK Başkan Yardımcıları Mehmet Ayaz ile İbrahim Akkaya, YK Üyeleri Mustafa Güneri, Erdem Ağan, Deniz Eyinç, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, İMEAK Deniz Ticaret Odası YK Üyesi Burak Akartaş, Meclis Katip Üyesi Serhat Barış Türkmen, YK Sayman Üyesi Ömer Faruk Miras, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Topuz ve sektör temsilcisi Şahap Görmüş de hazır bulundu.

Bodrum Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin ortak gerçekleştireceği Meclis Toplantısı öncesinde nezaket ziyaretinde bulunduklarını açıklayan Başkan Tamer Kıran, Bodrum’un yat, imalat sektörü ve deniz turizmi konularında BODTO heyetinin görüşlerini aldı.

img_9185.jpg

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon Kıran’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür plaketi sunarak “İMEAK Deniz Ticaret Odamızın bu nazik ziyaretleri karşısında çok mutlu olduk, bugün kendileriyle birlikte Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nde gerçekleştireceğimiz ‘İstihdam Seferberliği’ konulu Meclis Toplantısı kamu kurum ve kuruluşlarının ortak çalışmalar yürütmesi adına güzel bir örnek teşkil edecek.” dedi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.