AHMET ARAS’TAN ODAMIZA ZİYARET

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, 18 Mart Pazartesi günü CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Eski Muğla Milletvekili sanatçı Tolga Çandar’ın yanı sıra, Meclis Üyesi Adayları Emre Köroğlu, İlhami Özden, Arif Türker, Kemal Özyurt’ta yer aldı.  BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Fatih Efe, Mustafa Güneri ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in ve ulusal ve yerel basın temsilcilerinin de katıldığı ziyarette Ahmet Aras projelerinden bahsederek BODTO heyetinin görüşlerini aldı.

BODTO Yönetimi Bodrum’da belirledikleri genel sorunlar hakkında CHP heyetine bilgi aktardı. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, seçim sürecinde Belediye Başkan adaylarının Odamıza yaptıkları ziyaretlerden mutluluk duyduklarını açıklayarak tüm adaylara başarılar dilediğinin bir kez daha altını çizdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.