MUHASEBECİLER HAFTASI ZİYARETİ

Serbest muhasebeci, mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla '1-7 Mart Muhasebe Haftası' olarak kutlanmakta. Bu kapsamda 5 Mart Çarşamba günü Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Başkan Yardımcısı Gülhan Kuru, YK Üyesi Elif Kargın ve Sayman Üye Ayşe Özcan Sarsılmaz ile Sekreter Ali Han Kırlı Odamızı ziyaret etti. Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Özşeker, Deniz Eyinç ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven Muhasebeciler Odası heyetini ağırladı.

01-07 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında kurum ziyaretlerini sürdüren Bodrum SMMMO Yönetimi, işletmeler ve muhasebecilerin en fazla muhatap olduğu kurumlar arasında odaların yer aldığını belirterek, mükelleflerle bir köprü oluşturduklarını belirtti.

Meclis Başkanı İlhan Ersan,   “Muhasebecilerimiz Odamızın en yakın paydaşlarından. Bu vesile ile tüm muhasebeci ve mali müşavirlerimizin haftasını kutluyor, Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamıza nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. ” dedi.

Görüşmede iki Oda heyeti Bodrum ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulunarak, ticari hayatta yaşanan sorunları gündeme aldı. Görüşme sonrası iyi dilek ve temennilerle ziyaret son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 26.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.