BODRUM AMERİKAN HASTANESİNDEN ÜYELERİMİZE İNDİRİM

Bodrum Amerikan Hastanesi ile Odamız arasında 01 Şubat 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak indirim sözleşmesi imzalandı.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Odamız üyeleri kurumsal işbirlikleriyle indirimlerden faydalanmaya devam ediyor. Eğitim, sağlık gibi ana ihtiyaç alanlarındaki indirimlere şimdi de Bodrum Amerikan Hastanemiz eklendi. Odamız üyeleri üye kimlik kartlarıyla hastanenin indiriminden faydalanabilirler. Üyelerimiz için kurumsal işbirliklerimiz devam edecek.” diyerek indirim sözleşmesini imzaladı.

Yapılan anlaşma gereğince tüm üyelerimiz ve çalışanlarımız ile birinci derece yakınları % 45 indirimli muayene olabilecek ve tetkiklere göre farklı oranlarda indirim alabileceklerdir.  Sözleşme ayrıca İstanbul Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi ve Med Amerikan Tıp Merkezi’nde %20 ile %10 arasında değişen indirim oranlarından faydalanabileceklerdir.

Hastanede ki işlemleriniz de kontak kurabileceğiniz yetkili, Tuğçe Erdemli Fişek (T:444 44 78 (46970)) olup, ekte yapılan sözleşmenin uygulama detaylarına ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Bodrum Ticaret Odası Üye kimlik kartı nasıl alınır?

Üyelerimizin 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokopileriyle Odamıza müraacat etmeleri üye kimlik kartı alması için yeterlidir.

Ek: BODTO-Bodrum Amerikan Hastanesi İndirim Sözleşmesi Uygulama Detayları

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.