ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bodrum Ticaret Odası Meclisi, 27 Aralık Perşembe günü 2018 yılının son toplantısını tam katılımla gerçekleştirdi. Meclis Başkanı İlhan Ersan’ın yönetiminde gerçekleşen toplantıda Meclis üyeleri 2018 sezonunu değerlendirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un Odanın Aralık ayı faaliyetlerini sunması ile devam eden toplantıda Meclis üyeleri yeni yıl dileklerini iletirken Meclis Başkanı İlhan Ersan’ın doğum günü kutlandı.

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Meclis Üyelerine başarılı çalışmaları için teşekkürlerini sunarak, “Odamız bu yıl da birçok başarıya imza attı, bunlardan birisi de Bodrum’a böyle bir çağdaş yeni bina kazandırmamız oldu, yenilikçi ve tüm Yarımadamıza fayda getirecek projelerle 2019’da da hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 2018 yılında başarılı çalışmalarından ötürü Odamız personeline Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Fuat Önder nezdinde teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı ise, “Tüm Meclis Üyelerimizin yeni yılını kutlarım, 2019 yılı bizim BODTO Meclisi olarak birlik beraberlik içerisinde çalıştığımız bir yıl oldu, 2019’un da aynı şekilde verimli ve uyum içerisinde geçeceğine inancım tam. 2019 yılının ülkemize refah, kalkınma getirmesini diliyorum. Verimli çalışmaları için de Meclisimize ve odamız personeline teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Yılın son toplantısında 2019 yılı bütçesi Meclis Üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.