TRAVEL TURKEY FUARI SONUÇLARI

Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla yer aldığı Travel Turkey 2018 fuar katılımını tamamladı. Fuarın açılış günü olan 6 Aralık’ta gerçekleşen açılış kokteylinde protokol üyelerini ağırlayan stantta, fuarın 2. gününde ise Bodrum Ticaret Odası Üyeleri iş görüşmeleri yaptı. Yabancı firmalarla bir araya gelme imkanı sağlayan speed network sistemi ile standa gelen yabancı acenteler ve turizm temsilcileri dikkat çekti. BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Fuarda yer alan üyelerimize ve paydaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek Bodrum Standı Hepimizin temasında başarıya ulaştıklarını vurguladı.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Travel Turkey 2018 turizm fuarını değerlendirerek şunlara işaret etti: “Fuarın açılış günü yaklaşık 700 kişiyi ağırlama fırsatı yakaladık, bu hem ikili ilişkilerin korunmasında hem de üyelerimizin yeni bağlantılar yakalamasında faydalı oldu. 3 gün boyunca standımızda yer alarak destek veren Meclis Üyemiz Sayın Toros Demirdöven’e ve görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2018 yılının fuarlarını tamamlamış bulunuyoruz. 2019 yılı için de EMITT fuarına hazırlıklarımızda başlamıştır.”.

Fuarlardan sorumlu Meclis Üyesi Toros Demirdöven ise şöyle konuştu: “Bodrum standımızı her zaman üyelerimizin toplantı yapabileceği şekilde tasarlıyoruz, bu sefer de tasarımımızda ortak görüşme ve özel görüşmeler için ayrı alanlar tasarladık, amacımız en yüksek faydayı sağlayarak yapılan görüşmelerin verimli olmasıdır. Olumlu geri dönüşlerin olması memnuniyet vericidir.”.

Bodrum Ticaret Odası yetkilileri fuar süresince Hindistan, ABD, Norveç, Arjantin, Ürdün, BAE, Ukrayna, Slovenya, Özbekistan ve Rusya’dan gelen turizm yetkilileri ile görüştü, ortak çalışmalar ve Bodrum tanıtımı için talep alan yetkililer bu konuda çalışmayı sürdüreceklerini bildirdi.

6 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Bodrum standı açılış kokteyline katılan isimler arasında İzmir Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İyi Parti Genel Merkez Mahalli İdarelerden Sorumlu Koordinatör Mehmet Tosun, Ankara İl Kültür Turizm Müdürü Kamil Özer, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan, Meclis Başkan Yardımcısı Engin Başol, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Serttaş, Fatih Efe, Erdem Ağan ile Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Zeyyat Aybey, Murat Pahna, Şenel Tuncer, İzzet Göksel Esen, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, TÜRSAB Genel Başkanı Firuz Bağlıkaya, TUROFED Başkanı Osman Ayık, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, BODER Başkanı Halil Özyurt, TÜRSAB Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Arslan, siyasi parti Bodrum ilçe temsilcileri, çok sayıda Bodrum Ticaret Odası Üyesi ve Basın Mensupları vardı.

Bodrum standına bu sene destek sağlayan kurumlar arasında ise, Bodrum Belediyesi, Bodrum Tanıtma Vakfı ve TÜRSAB Bodrum  Bölge Temsil Kurulu, firmalar arasında ise Mandalin & Kule Bar ve Red Dragon Restoranları yer aldı.

img_7351.jpg

img_7351-001.jpg

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 18.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.