DENETİMLİ SERBESTLİK 4. DÖNEM TOPLANTISI

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’nın da katıldığı, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü 2018 4. Dönem Kasım Ayı Koruma Kurulları Toplantısı 23 Kasım Cuma günü gerçekleşti.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol'un başkanlık yaptığı toplantıya, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Muğla Barosu Bodrum İlçe Temsilciliğinden Avukat Cansu Uysal, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztarakçı, BODER Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz, Halkbank Şube Müdürü Funda Aras ve Bodrum Sağlık Vakfı  İkinci Başkanı Fatih Can Ekşi katıldı.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol'un açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  kurulun 2018 Eylül-Ekim-Kasım ayı faaliyetleri ve eğitim çalışmaları konusunda üyeler bilgilendirilirken, iyileştirme çalışmaları değerlendirildi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.