EREĞLİ TSO’yu AĞIRLADIK

Ereğli Konya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç, Başkan Yardımcısı Cengiz Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Evren Nas ve Ömer Eğer 26 Temmuz Perşembe günü Odamız Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder'in de katılımıyla yeni binanın yapım aşamaları hakkında detaylı bilgi alınırken Odanın yeni dönem faaliyetleri konuşuldu. Odamıza gelene kadar birkaç Odayı daha ziyaret ettiklerini belirten heyet binamızı çok beğendiklerini ve kendileri için en uygun projenin bu olduğunu söylediler. Genel sekreterimiz Prof. Dr. Fuat Önder de Odayı çok beğenen heyete rehber oluşturması adına Konya Ereğli TSO Başkanına bina ile ilgili bir dosya takdim etti.

BODTO Başkanı Kocadon, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni hizmet binamızın başka Odalar tarafından da beğenilmesi gurur verici. Hem görsel hem de kullanım açısında biz yeni binamızda daha verimli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Darısı Ereğli Konya Ticaret ve Sanayi Odamızın da başına.” dedi.

Ereğli Konya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özkoç ise şunları kaydetti: “Yeni bina projemiz için önce model oluşturabilecek Odalarımızı geziyoruz, bu anlamda da Bodrum Ticaret Odasını başarılı bir yarışma projesi olduğu için gezip görmek istedik. Şuana kadar bize en uygun olabilecek çalışma bu bina. BODTO Yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.”.

Giriş bölümünde hizmet veren birimleri gezen, konferans, eğitim salonlarını, kompakt arşiv sistemini, binanın yangın ve elektrik sistemlerini ve kütüphaneyi inceleyen Ereğli Konya TSO Yönetimi bu konuda notlar aldı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.