BODTO TOBB BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

09 Mayıs 2018 Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret etti.​

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Hakan Kocair, M.ufuk Gürül ve Murat Pahna'nın katıldığı Bodrum Ticaret Odası heyetini kabul eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, BODTO'nun yeni dönem çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu: “Yeni dönem delege arkadaşlarımızla sayın başkanımızı ziyarete geldik. Hem Bodrum'un hem kendi odamızın sorunları vardı. Onlardan bahsettik. Gelecek dönemdeki projelerimizden bahsederek, kendisinden destek aldık. Bir de önümüzdeki hafta olacak seçimlerde kendisine başarılar diledik. Güzel bir toplantımız oldu. Samimi şekilde geçti. Umarım bu dönem hem bize hem Rifat Bey başarılı bir şekilde devam ederiz. TOBB ile birlikte Rifat Bey değişik bir vizyon ile halka indi. Eskiden sadece tüccarların odası olan TOBB, Rifat Bey ile beraber halkın içine de indi. Biz Rifat Bey ile birlikte çalışmaktan çok mutluyuz. Bu halk ile dertleşebilmek, üyenin derdini dinleyip, Ankara'da çözüme ulaştırmak önemli bir adımdı. Bunu biz Rifat Bey ile gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Büyük ihtimalle bu önümüzdeki günlerde de devam edecektir”.

Ziyarette TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na Bodrum Mandalinasından üretilen yerel ürünler hediye edilirken, ülke ve bölge ekonomisinin değerlendirmesinin ardından iyi dilek ve temennilerle son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.