OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI

T.C. Bodrum Ticaret Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın yönetiminde 30 Ocak Salı günü gerçekleşti. 2017 turizm ve ticaret faaliyetlerinin ve 2018 yılı beklentilerinin değerlendirildiği toplantıda ayrıca Odanın 2017 yılı çalışma raporu incelendi. Bodrum Yarımadasına aralıksız olarak hizmet veren Odanın birbirinden başarılı çalışmalarla adını duyurması BODTO Meclisi tarafından takdirle karşılandı.

Ocak ayı olağan meclis toplantısında Kredi Garanti Fonu Bodrum Şube Müdürü İbrahim Turan'a Oda Meclisi tarafından plaket takdim edildi. Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın yönetiminde gerçekleşen toplantıda, emekliye ayrılacağı öğrenilen Turan, “Şubemizin açılışında Bodrum Ticaret Odası'nın emeği büyük. Ben de Bodrum'da KGF Müdürü olarak çalışmış olmaktan çok mutluyum. Emekliliğim sonrasında da eminim ki yetkin arkadaşlarımız KGF'yi en iyi şekilde yöneteceklerdir. Son 4 aydır Bodrum Ticaret Odasının yeni hizmet binasında bize ayrılan bölümde çalışmalarımızı yürütüyoruz, bunun için de Odamıza teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek, Bodrum yarımadasına hizmet vermiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu açıkladı.

-BODTO'nun Girişimleriyle Muğla İlinde İlk Olarak Bodrum'da Açıldı

Meclis Başkanı İlhan Ersan, “ İşletmelerimizin yatırımları ve iş geliştirmelerinde banka kredisi, KOSGEB ve Eximbank kredilerinde kefalet imkanı sağlayan Kredi Garanti Fonu Odamızın lobi faaliyetleri ile Muğla ilinde ilk olarak ilçemize açıldı. Pek çok sektörde toplam 6.000 İşletmeye kredi kullanımında kefalet faaliyeti yürüten Kredi Garanti Fonu Bodrum Şubemiz hizmet binamızda üyelerimize hizmet vermeye devam ediyor. Odamızla yürüttüğü işbirlikleri için İbrahim Turan'a teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” diyerek Bodrumlu işletmeleri KGF'nin sunduğu imkanlardan faydalanmaya davet etti.

Odanın En Eski Çalışanı Ali Kızılyurt

Toplantıda ayrıca Bodrum Ticaret Odası'ndaki 31 yıllık emeği ile en eski çalışan olan Vezne Memuru Ali Kızılyurt'a Meclis Başkanı İlhan Ersan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. BODTO'nun ailesi gibi olduğunu belirten ve duygulu anlar yaşayan Kızılyurt, “Burada bu kadar uzun süre çalışmaktan dolayı onurluyum. Beni her zaman takdir eden Oda Meclisimize ve Yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.