5 NOLU KOMİTE ÜYEMİZDEN ZİYARET

5 nolu komite üyemiz Bodrum Zeytinada Otel Genel Müdürü Alişir Şahin 3 Aralık Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret ederek 2018 yılındaki projelerinden bahsetti. BODTO Başkanına Atatürk portresi hediye eden Şahin, güncel ekonomik konular hakkında Başkan Kocadon'dan fikir aldı ve girişimlerini anlattı.

2018 projelerinden birinin de Bodrum'un tanıtımına katkı vermek ve bunu basın aracılığıyla yapmak olduğunu belirten 5 Nolu Komite Üyesi Alişir Şahin, aylık yayınlanan Pausecitys dergisinde Bodrum hakkında yazmaya başladığını bildirdi. Yaşam, seyahat ve gastronomi dergisi olan Pause'nin aynı zamanda Bodrum editörü olan Şahin, Aralık sayısında “Bodrum kışın da çok güzel.” başlıklı bir yazı hazırladı. Basınla iyi ilişkiler kurmanın önemine değinen Şahin, basının farklı sektörler tarafından da desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

“Komite Üyelerimizi Takdir Ediyoruz”

BODTO Başkanı Kocadon'da “Bodrum'un tanıtımında basının yeri çok önemli.” diyerek Alişir Şahin'i bu konuda sergilediği girişimden dolayı tebrik etti ve şunların altını çizdi: “Komite üyelerimizin işlerinde başarılı çalışmalara imza attıklarını görmek bizleri sevindiriyor. Konaklama sektörüne yıllarını vermiş Alişir Şahin'e de Bodrum'un tanıtımına katkı verdiği için teşekkür ediyorum.” dedi.

-2018 Yılından Umutluyuz

2017'de yoğun bir turizm sezonu geçirdiklerini ve 2016'da yaşanan mali sıkıntıları bir nebze olsun aştıklarını belirten Şahin, 2018 yılından umutlu olduğunu açıkladı ve şöyle dedi: “Bu sene de Bodrum Ticaret Odamızın bünyesinde 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında Travel Turkey fuarına katılarak iş görüşmeleri yaptık, yaptığımız ikili görüşmeler sonucunda fuarın bizim adımıza verimli geçtiğini söyleyebilirim. 2018'in hem kişisel hem de toplumsal olarak güçlü, pozitif değişimlerin yaşanacağı, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.