İSTİHDAM TEŞVİKLERİ SEMİNERİ

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü İstihdam Teşvik ve Daire Başkanlığı'nın yazısına atfen, 2016 Yılı Merkez Eylem Planında, İstihdam Teşvikleri Daire Başkanlığı tarafından “5 İlde TOBB ve SMMM Odası üyelerine mevzuat ve bilgilendirme semineri verilmesi” eyleminin yer aldığı belirtilmiştir.

Bu kapsamda 26.04.2016 tarihinde Muğla ilinde TOBB ve SMMM Odası üyelerine sigorta primi teşvikleri konusunda mevzuat ve bilgilendirme semineri verilmesi Genel Müdürlük Makamının 08.04.2016 tarihli 2095387 sayılı olurları ile uygun görüldüğü belirtilmiştir.

Bu nedenle İstihdam Teşvikleri Daire Başkanlığı tarafından Muğla ilinde TOBB ve SMMM Odası üyelerine Sigorta Teşvikleri konusunda verilecek olan mevzuat ve bilgilendirme semineri 26.04.2016 tarihinde saat 14:00'de Muğla SMMM Odası Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Konu: İstihdam Teşvikleri Semineri

Tarih: 26.04.2016

Saat: 14:00

Yer: Muğla SMMM Odası Toplantı Salonu

Eğitimciler: İbrahim KARATEPE (İstihdam Teşvikleri Daire Başkanlığı)

Habibe Yeşim ÖNBAŞ (İstihdam Teşvikleri Daire Başkanlığı)

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 26.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.