Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 122. kuruluş yıl dönümü ile Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin 22. kuruluş yılı kapsamında 16 Nisan 2025 Çarşmba günü, Beşiktaşlılar Derneği Dayanışma Gecesi düzenlendi.
Geceye Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Beşiktaş Asbaşkanı Hakan Daltaban da katıldı. Katılımcılar, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ramazan Aydınlı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.
Gecede konuşan Dernek Başkanı Ramazan Aydınlı, geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Hasan Tabak anısına 22 Nisan tarihinde Yahşi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 23 Nisan Şenliği organize edeceklerini duyurdu. Ayrıca, okulun eksiklerini gidermek için çalışmalar yapacaklarını belirtti.