BODTO MECLİS TOPLANTISINDA ODANIN 46. YILI KUTLANDI
02.06.2023 19:11

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında Odanın 46. Hizmet Yılı kutlandı. Meclis Başkanı İlhan Ersan açılış konuşmasında BODTO’nun hem yurt içi hem yurtdışında büyük bir prestije sahip olduğunu vurgularken “Bu kalitede bir Odada görev yapıyor olmaktan dolayı onur duyuyorum.” dedi. Odanın hizmet kalitesinin tescillenerek güven yarattığına değinen Ersan, 46 yıl boyunca Odaya hizmet vermiş olan tüm meclis üyelerine, organ üyelerine ve çalışanlara teşekkürlerini sundu.

3-026.jpg

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise, BODTO’nun kurulmasında katkısı bulunan tüm kurucu Başkanlara özel teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında BODTO’nun 2 defa Türkiye’de en yüksek puanı olan Oda olarak kalitesini devam ettirdiğine dikkat çekti. “Bir personelle 25-30 üyeye hizmet vererek başlanılan bu yolculuk bugün 9 bine yaklaşan üye sayımız ile devam ediyor.” diyen Kocadon Bodrum’un ticari geleceğine yön veriyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

2-032.jpg

Konuşmaların ardından Odanın kurucu üyelerinden Recep Cingöz’e Başkan Ersan ve Başkan Kocadon tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Cingöz BODTO’nun kuruluş tarihi hakkında meclis üyelerine bilgi verirken, bugün Odanın hem temsil hem de güç kabiliyeti ile fark yarattığının altını çizdi. BODTO 46. Yıl pastasını ise Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Recep Cingöz ile birlikte kesti.

Mayıs ayı faaliyetleri

Mayıs ayı faaliyetleri hakkında da Meclis Üyelerine bilgi veren Mahmut Serdar Kocadon Muğla Valisi Orhan Tavlı önerdiğinde gerçekleşen toplantıda önemli üye sorunlarından krediye ulaşmadaki zorluklar ve eğlence sektöründeki sorunlara çözüm aradıklarını açıkladı. BODTO Başkanı, Muğla’nın yurtdışı turizm fuarlarında tanıtılması için de çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Başkan Kocadon konuşmasının devamında şunları kaydetti: “30-31 Mayıs tarihlerinde TOBB delegelerimizle birlikte Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Genel Kuruluna katıldık. Yeniden Başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ederim. Meclis üyelerimize bir müjdem Odamız TSE Belgesi başarı ile yenilendi. Bodrum Leleg Yolu yürüyüş rotamız da artık Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun Ulusal takvimine girmiş bulunuyor. Bodrum Kaymakamımız da Leleg Yolunu çok önemsiyor kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Yine bu ay içerisinde Bodrumlu Tekne Ustalarımıza bir saygı gecesi düzenledik. Ayrıca Bodrum Belediyesi ile işbirliği içinde sürdürülebilir tarım konusunda uluslararası bir projeye ortak olduk.”

4-025.jpg

Nisan ayı tetkik ve müzakeresinin meclis üyesi Toros Demirdöven tarafından sunulmasının ardından BODTO Meclisi, organ üyeleri ve çalışanlarının katılımı ile 46. Yıl kutlaması gerçekleştirildi. 46. Yıl kutlamasına katılan isimler arasında Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Akdoğan, TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Yüksel Aslan ve Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan da yer aldı.