BOTAV GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
29.04.2023 19:06

Bodrum Tanıtma Vakfı’nın Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, La Quinta By Wyndham Bodrum Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve BOTAV üyeleri katıldı.

028.jpg

BOTAV Genel Kurulu, olağan gündemiyle divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 2022 yılı faaliyet raporu, gelir gider ve bilanço tablolarının okunmasının ardından geçmiş dönem yönetim kurulu ve denetleme kurulları ibra edildi. 2023 yılı aidatları belirlenirken 2023 yılı bütçesi üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. Vakfa yeni üye olacak ve üyelikten ayrılacak işletmelerin genel kurula sunumu ve kabulüyle devam eden toplantı, yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulunun seçilmesiyle sona erdi.

Toplantıda konuşan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı BOTAV Başkan Yardımcısı Mahmut Serdar Kocadon, STK olarak 27.yılında BOTAV’ın önemli bir misyonu olduğunu vurgularken, Bodrum turizminin geleceğinin doğru planlaması gerektiğine vurgu yaptı.

029.jpg

Başkan Aras, BOTAV Genel Sekreterliği’ne de turizmci iş insanı Galip Gür’ün getirildiğini açıkladı ve kendisine başarılar diledi. Genel Sekreter Gür ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları konuşmalarda gerçekleşen genel kurulun Bodrum ve BOTAV için hayırlı olmasını diledi.

Ahmet Aras başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle:

Asil Üyeler: Mahmut Kocadon, Alptekin Polat, Hamdi Akın, Erdem Ağan, Süleyman Uysal, Nurçe Erben, Ersin Pamuksüzen, Hıfzı Ali Güreli

Yedek Üyeler: Alişir Şahin, Özgen Özyurt, Hadi Türk, Deniz Akaltan, Serdar Baş, Erdem Başarır, Itır İpekel Tsiropoulos, Bülent Kaya, Volkan Öksüz

Denetleme Kurulu Üyeleri

Asil Üyeler: Pehlül Yıldırım, Sedat Balıkçı, Mustafa Özçetin