DEPREMİN YARATTIĞI TRAVMALARLA BAŞA ÇIKMAK KONULU SÖYLEŞİ YAPILACAK
09.03.2023 15:10

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelerin hayatlarına sağlıklı şekilde devam edebilmelerine yönelik çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda BODTO 8 Nolu Meslek Komitesinin öncülüğünde, Klinik Psikolog Özge Çivci’nin katılımı ile 13 Mart Pazartesi günü 17.30’da BODTO Konferans Salonunda “Depremin Yarattığı Travmalarla Dayanışmayla Başa Çıkmak” konulu bir söyleşi yapılacak.

Sosyal, psikolojik ve ekonomik açıdan ülkemizi etkileyen bu zor süreçle birlikte depremin yarattığı ikincil travmaların etkilerinde, kişinin kendi kaynaklarıyla temasını artıracak yollar ve stresle başa çıkma yolları üzerinde durulacak buluşmaya tüm Bodrum halkı ve deprem bölgesinden gelmiş vatandaşlarımız davetlidir.

Konu: Depremin Yarattığı Travmalarla Dayanışmayla Başa Çıkmak

Tarih:13 Mart, Pazartesi