MUĞLA ODA BAŞKANLARI DEPREM KONULU TOPLANTIDA BULUŞTU
08.03.2023 14:38

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Hurşit Öztürk, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Marmaris Ticaret Odası (MTO) Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Veli Önver deprem çalışmalarının değerlendirmek üzere bir araya geldi.

6 Mart Pazartesi günü MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilde etkisini gösteren depremde bu zamana kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca bundan sonraki süreçte yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.