AGROHOMEOPATİ İLE ZEHİRSİZ TARIM MÜMKÜN
28.01.2023 19:34

Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda 28 Ocak Cumartesi günü “Agrohomeopati ile Zehirsiz Tarım Mümkün” konulu söyleşi tarım ve gıda yazarı Bilge Keykubat’ın moderatörlüğünde Agrohomeopat Önder Mergan önderliğinde gerçekleşti.

Söyleyişe Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç katıldı.

77-004.jpg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, ‘Bodrum Mandalini hepimiz için büyük önem taşımaktadır. Bordum mandalinini yanı sıra ilçemizde yetişen bir çok türlerin zehirsiz olarak üretilmesi hepimiz için önem taşımaktadır. Bu değerli bilgilerle sürdürülebilir ve döngüsel ve ekolojik tarımın önemini göreceğiz. Katkılarından dolayı bilge Keykubat ve Önder mergana teşekkür ederiz.’ diyerek açılışta konuştu.

78-003.jpg

Agrohomeopat Önder Mergan üreticilerin karşılaştıkları bitki hastalıklarının tedavisi ve bitki zararlılarıyla mücadelede doğal, etkin, zehirsiz ve kalıcı çözümler sağlayan Agrohomeopatiyi üreticilere tanıtarak yöntemin uygulamalarından bahsetti.

Ardından üreticiler ile soru-cevap bölümü ile son buldu