BODRUM KAYMAKAMINDAN BODTO’YA ZİYARET
05.12.2022 17:13

5 Aralık 2022 Pazartesi günü Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Erdem Ağan, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Topan, Fatma Nur Tuncer, Atilla Serttaş, Arif Ceylan Satı ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven hazır bulundu.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, oda organ seçimlerinde güven tazeleyen Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılarının devamını diledi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, nezaket ziyaretinden dolayı Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’a teşekkür ederek, Bodrum için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 2022 yılında yürütülen faaliyetleri paylaşan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Kaymakamımız Bilgehan Bayar ilçemizin gelişimine önem veriyor bu vesileyle kendisine teşekkürü borç biliyoruz.” diyerek 2023 yılında planlanan faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparken, başta altyapı ile turizmin ve ticaretin gelişmesi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.