MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN BODTO HEYETİNE ZİYARET
18.11.2022 16:09

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdoğan, Başkan Yardımcısı / Genel Sekreter Çilem Debbağ, Sayman Üye Fatih Çanakçi, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan İlhan ve Kazım Öztürk 18 Kasım 2022 Cuma günü Odamızı ziyaret eti.

Ziyarette Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş ve Fatma Nur Tuncer hazır bulundu.

94-005.jpg

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, kurumlar arası işbirliğine değinerek, ticari hayatın aktörlerini yönlendiren muhasebe ve mali müşavirlik mesleklerinin ekonominin temel taşlarından olduğunu söyledi. Bodrum özelinde işletme sayısının artmasıyla SMMMO mensubunun da sayısının diğer ilçelere göre yüksek olmasının önemli olduğunu belirtti.

SMMMO heyeti BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Kocodon’a yeni görevinde başarılar dileyerek, görüşme iki Oda heyeti Bodrum ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulunarak, ticari hayatta yaşanan sorunları gündeme alarak son buldu.