1.LİK ÖDÜLÜMÜZÜ BELEDİYE BAŞKANINA TAKDİM ETTİK
15.09.2022 19:01

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a 9 Eylül 2022 tarihinde aldıkları Akreditasyon 1.lik ödülünü takdim etti. Başkan Aras Bodrum Ticaret Odası yönetimini tebrik ederken, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, TÜRSAB Bodrum BYK Başkanı Yüksel Aslan, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve Milta Bodrum Marina Müdürü Seher Çalı’nın da yer aldığı ziyarette Bodrum Ticaret Odası’nın aldığı Akreditasyon 1.lik ödülü konuşuldu.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bu başarı ile tüm Bodrum’un gurur duyması gerektiğinin altını çizerken Odanın 2007 yılından beri akreditasyonunu devam ettirerek büyük bir istikrar ve gelişim ortaya koyduğuna dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ahmet Aras BODTO’nun önemli paydaşları arasında yer aldığına değinerek Oda yönetimini başarılarından dolayı kutladı.