MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZI ANLATTIK
08.09.2022 15:44

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder Bodrum Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Bülent Aldal’a nezaket ziyaretinde bulundu .İMEAK DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’in de yer aldığı ziyarette BODTO heyeti Müdür Bülent Aldal’a yeni görevinde başarılar dileyerek Odanın eğitim/öğretim alanında yaptığı katkılar hakkında kendisine bilgi verdi.

94-004.jpg

Başkan Ersan eğitimin Bodrum Ticaret Odası tarafından en önemsenen konuların başında geldiğine değinerek gerek üye eğitimleri gerekse personel eğitimleri konusunda iyi örnek teşkil ettiklerini belirtti.

“2009 yılından beri 259 eğitim düzenleyerek 13.767 kişinin eğitim almasını sağladık.” diyen Başkan Kocadon ise bunun yanında Odanın tüm eğitim salonları ile kamusal bir hizmet sunduklarına dikkat çekti.

Müdür Aldal, “BODTO’nun eğitime verdiği önemi ve okullarımıza yaptığı yardımları duymuştum. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum" diyerek işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.