DESTİNASYON TOPLANTISINDA BODRUM LELEG YOLU GÖRÜŞÜLDÜ
06.09.2022 15:06

Muğla Valiliği ve İl Turizm Müdürlüğü koordinasyonuyla Bodrum-Milas-Kavaklıdere-Yatağan Turizm Destinasyon Toplantısı Muğla Vali Yardımcısı Mustafa Suphi Olcay başkanlığında Milas Beçin Kale Kazı evinde 6 Eylül Salı günü gerçekleşti.

Toplantıya Bodrum, Milas, Kavaklıdere ve Yatağan ilçelerinden katılan kurum temsilcileri ile bölge turizm altyapı ve tanıtım çalışmaları görüşülerek değerlendirildi.

99-003.jpg

Bodrum Ticaret Odası’nın hayata geçirdiği önemli turizm projelerinden biri olan ‘Bodrum Leleg Yolu’ projesi toplantıda ele alınan başlıklardan biri oldu.

Bodrum Leleg Yolu’nun Bölge turizmi için önemine vurgu yapan destinasyon kurulu, Bodrum ve Muğla turizminde yatırım ve projelendirilecek yeni altyapı başlıkları ve tanıtım konularını değerlendirdi. Bodrum Leleg Yolu başta olmak üzere Odamızın turizm konularında yürüttüğü çalışmaların somut çıktıları ile üyelerimize olumlu katkıları olan projelerle 12 ay turizm ve turizm gelirlerinin artırılmasına önemli katkı sağlamasının önemine dikkat çekildi.