ÖĞRENCİLER BODTO’DA İŞ DÜNYASINA TANIK OLUYOR
18.08.2022 16:14

TOBB ETÜ Fen Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Lisans Programı öğrencisi Gülbeyaz Aykul Odamızdaki staj dönemini tamamladı. 9 Mayıs-18 Ağustos tarihleri arasında BODTO’da çeşitli birimlerde eğitim gören Aykul staj döneminin son gününde teşekkürlerini iletmek üzere Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

BODTO Başkanı her yıl okulların tatil döneminde Odada bir ya da birkaç stajyer öğrenciye imkan tanıdıklarını belirterek bu şekilde gençlerin iş dünyasını tanımalarını mümkün kıldıklarına dikkat çekti. “Odamızda bugüne kadar 73 öğrenci staj görmüştür.” diyen Başkan Kocadon, lisans öğrencisi Gülbeyaz Aykul’a eğitim-öğretim hayatında başarılar dileyerek BODTO’nun kapılarının her zaman öğrencilere açık olduğunu belirtti.