DENTHOUSE POLİKLİNİĞİ’NDE ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM
11.08.2022 17:17

Bodrum Ticaret Odası ile Bodrum BRC Sağlık Hizmetleri San. ve Dış Tic. Ltd. Şti. bünyesinde faaliyet gösteren Özel DENTHOUSE Bodrum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında bir protokole imza atıldı. Protokol kapsamında BODTO üyeleri her türlü tetkik, tedavi, bakım, ameliyat, yatış işlemleri gibi muayeneden başlayarak tedavi sonuçlanıncaya kadar tüm sağlık hizmetlerinden Türk Diş Hekimleri birliği işlem tarifesi üzerinden %20 iskontolu olarak faydalanabilecek.

Özel DENTHOUSE Bodrum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İdari İşler Sorumlusu Yavuz Süleyman Kuş ve DENTHOUSE Bodrum Başhekimi Mustafa Çakır BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’ u ziyaret etti. Poliklinikteki çalışmaları hakkında Başkan Kocadon’ a bilgi veren Denthouse Bodrum Başhekimi Çakır, Bodrum’da hizmet vermekten ötürü memnun olduklarını ifade etti. BODTO Üyelerine özel bir çalışma yaparak indirim sağladıklarını belirten Çakır tüm üyelere mevcut fiyatlar üzerinden %20 indirim avantajı sağlanacağını belirtti. Çakır ayrıca Denthouse Bodrum’ da yapılan ve tamamlanan her türlü dental tedavinin İstanbul’ da bulunan Mecidiyeköy Denthouse, Güneşli Denthouse ve Hollanda’ da bulunan Rotterdam Denthouse, Zandaam Denthouse ve Katwijk Denthouse kliniklerinde de kontrollerinin yapılabileceğini ve belirli tedavilere de devam edilebildiğinin notunu düştü.

Başkan Kocadon Özel Denthouse Bodrum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yöneticilerine ilgilerinden ötürü teşekkür ederken BODTO üyelerine sağlık alanında çeşitli avantajlar sağlanmasının sevindirici olduğuna değindi.

Anlaşma kapsamında yapılacak tedavilerde uygulanacak avantajlar;

• “BODRUM TİCARET ODASI” üyeleri ve 1. derece yakınlarına ilk diş muayenesi ve panoramik röntgen uygulaması ücretsiz olarak yapılacaktır.

• İmplant, Zirkonyum ve estetik amaçlı tedavilerde Denthouse Bodrum fiyat listesi üzerinden %10 oranında indirim sağlanacaktır.

• Denthouse Bodrum fiyat listesi üzerinden %20 indirim yapılacaktır.

• Dolgu ve kanal tedavileri 2 yıl, Kaplamalar 5 yıl, İmplantlar 35 yıl garantilidir.

Detaylı bilgi için:

444 8 117 (Dental Grup Santral)
0 532 48 287 48 (Bodrum Şb)