GEÇMİŞ DÖNEM MECLİS BAŞKANI ALİ KOCAOĞLAN’I AĞIRLADIK
11.08.2022 14:31

BODTO geçmiş dönem Meclis Başkanı Ali Kocaoğlan, Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya’nın da yer aldığı ziyarette Bodrum ekonomisi ve Odanın çalışmaları konuşuldu.

Ali Kocaoğlan başarılı çalışmalarından ötürü Oda yönetimini tebrik ederken Odanın gösterdiği gelişimin tüm kurumlara örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

90.jpg

Başkan Ersan ziyareti nedeniyle geçmiş dönem Meclis Başkanı Ali Kocaoğlan’a teşekkürlerini sunarak kendisini Odanın faaliyetlerinde yanlarında görmekten ötürü mutlu olacaklarını ifade etti.

Başkan Kocadon ise, “Odamıza kurulduğu günden bugüne emek vermiş birçok isim var, Sayın Ali Kocaoğlan da bu isimlerden biri. Bizler onların hazırladıkları altyapı sonrasında Odamızı daha da geliştirerek bugünlere taşıdık. Gelmiş geçmiş tüm Oda yöneticilerimize Ali Kocaoğlan nezdinde teşekkürlerimi sunarım.” derken geçmiş dönem Meclis Başkanını Odada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.