VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME
21.06.2022 16:53

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Özşeker ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Şükran Terzioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Terzioğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen BODTO heyeti vergi dairesinin Bodrum’un ticari belleği için çok önemli olduğuna işaret ederek Bodrum’un vergi ödemelerinde büyük paya sahip olduğuna değindi.

Başkan Kocadon “Bodrum Vergi Dairesi kurumlar arasındaki önemli paydaşlarımızdan biridir. Üyelerimizin işlerini yürütürken sık sık ziyaret ettiği bu kurum Bodrum Ticaret Odamız gibi bölgenin ticari yapısı için de önemli bir veri arşivine sahiptir.” diyerek ortak çalışmalara açık olduklarını ifade etti.