BODTO HEYETİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI İLE GÖRÜŞTÜ
17.06.2022 15:39

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Efe ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yeni dönem Başkanı Mehmet Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Akdoğan’a yeni görevinde başarılar dileyen BODTO heyeti Bodrum Odaları olarak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon mali müşavirlik mesleğinin önemine işaret ederek BODTO üyelerinin ticari başarılarına bir katkıyı da şirketlere hizmet veren mali müşavirlerin verdiğine dikkat çekti.

Başkan Akdoğan ile ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektiren BODTO heyeti misafirperverliğinden ötürü Akdoğan’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sundu.