Duyuru Arşivi
YÜZME HAVUZLARINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ EĞİTİMİ
17.06.2022 15:27

TMMOB Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 22 Haziran 2022 tarihinde Yüzme Havuzlarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri Eğitimi zoom programı üzerinden online olarak düzenlenecektir.  Eğitim ile ilgili detaylı bilgi aşağıda yer almakta olup eğitim başvuru formunu ekte bulabilirsiniz. Eğitime katılmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak 21 Haziran 2022 tarihine kadar  denizli@kmo.org.tr e-posta adresine göndermelerini rica ederiz.

Notlar:

1) Eğitimler Zoom programı üzerinden gerçekleşecek olup Zoom programını bilgisayarınıza indirmek için https://zoom.us/download adresine girdiğinizde download butonuna tıklayarak program kurulum dosyasını indirebilir, daha sonra inen dosyanın kurulumunu yaparak bilgisayara kurabilirsiniz.

2) Eğitim başvurusu onaylanan kişilere eğitime giriş linki e-posta ve sms yoluyla gönderilecektir.

EĞİTİMİN ADI

Yüzme Havuzlarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri Eğitimi

EĞİTMEN

Erdinç İkizoğlu - Kimya Mühendisi
Sait Güllüoğlu - Kimya Mühendisi
Üzeyir Uludağ - Makina Mühendisi
Celal Güzelyürek - Kimya Mühendisi

EĞİTİM TARİHİ VE SAATİ

22 Haziran 2022 Çarşamba, 10.00-18.00

EĞİTİM AMACI

Yüzme havuzları uzmanları tarafından hazırlanıp sunulan konular, genellikle havuzlarda sıkça yaşanan sorunlar olup mümkün olduğunca kısa sürede çözerek yüzücülere insanlara sağlıklı ve güvenilir bir yüzme havuzu sunmayı amaçlamaktadır.

Eğitimde, sıcaklığa ve kullanıcı sayısına bağlı olarak hızla bozulabilen havuz suyunun kimyasal ve mikrobiyolojik parametrelerini yönetmelikte belirtilen aralıklarda olmasını sağlamak için yapılması gereken işlemleri tekniğine uygun olarak nasıl uygulanması gerektiği hususları kısa ve net olarak anlatılacaktır.

HEDEF KİTLE

Yüzme havuzu olan; oteller,  dinlenme tesisleri, konutlar, okullar, spor salonları, çocuklara yüzme öğreten spor kompleksleri, aqua parklar da görevli havuzdan sorumlu teknik müdürler, teknikerler,  sorumlu müdürler ve havuz suyu operatörleri bu eğitime katılabilir.

EĞİTİM İÇERİĞİ

- Mekanik sorunlar( Filtrasyon sisteminde karşımıza çıkan sorunlar),

- Elektrik-Elektronik donanımla ilgili sorunlar ( Havuz elektrik sistemleri ve dezenfeksiyon için kullanılan elektronik sistemler),

- Havuz suyunun hazırlanması dezenfeksiyon işlemleri ve buna bağlı sorunlar, su ile bulaşan hastalıklar,

- Klorla yapılan dezenfeksiyon işlemleri ve sorunları,

- Klor dışı dezenfektanlarla yapılan dezenfeksiyon işlemleri ve sorunları.

EĞİTİM BAŞVURU BELGELERİ

- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

- Diploma arkalı/önlü fotokopisi,

- Eğitim ücreti makbuzu/dekontu,

İstenilen belgeler şube e-mailine gönderilmelidir.

EĞİTİM ÜCRETİ

Genel Katılımcı: 500,00 TL

ŞUBE BANKA HESAP BİLGİSİ

Hesap Adı: TMMOB Kimya Mühendisleri Odası
IBAN: TR650006400000132021028467 (İş Bankası)

KAYIT

İstenilen belgeler ekteki başvuru formu ile birlikte denizli@kmo.org.tr adresine gönderilmelidir.

NOT

Eğitim katılım belgesi katılımcıların iletmiş olduğu e-posta adreslerine gönderilecektir.

denizli@kmo.org.tr, 02582420112, 05327218130

Ek: Başvuru formu