BODTO ÜYESİ DUBAİ’DEN ÖDÜLLE DÖNDÜ
27.04.2022 14:45

Bodrum Ticaret Odası üyelerinden GM Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Demirci ve Şirket Müdürü Gamze Demirci Dubai’de düzenlenen İnternet 2.0 Konferansına katıldı.

18-002.jpg

Bulut bilişim, yapay zeka, Robotik, blockchain, e-ticaret gibi konularda öncü liderleri ve uzmanları bir araya getiren konferansta GM Bilişim A.Ş. “En İyi Şirket” ödülüne layık görülürken Mehmet Ali Demirci “Üstün Liderlik Ödülünün” sahibi oldu.

19-001.jpg

Konferansta şirketin çalışmaları hakkında bilgi veren Demirci, aldıkları ödüllerden dolayı çok gururlu olduklarını belirtirken teknolojik gelişmelerin büyük ivme kazandığı günümüz dünyasında başarıyı yakalamak için vizyoner olmanın ve risk alarak geleceğe yatırım yapmanın önemine dikkat çekti. Konferansta “Organizasyonunuzu sonsuzluğa ve ötesine taşımak” konulu bir sunum yapan Demirci, konferans katılımcılarını Türkiye’ye davet ederek her yıl gerçekleşen bu konferansı Türkiye’de yapmayı önerdi.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ticaret Odası üyelerinin başarıları karşısında çok mutlu olduklarını dile getirerek Demirci’yi tebrik etti. Bodrumlu şirketlerin uluslararası çapta ödüller aldığına işaret eden Başkan Kocadon bunun aynı zamanda büyük bir tanıtım aracı olduğunun da altını çizdi.