YILIN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
30.12.2021 11:35

Bodrum Ticaret Odası Olağan Meclis Toplantısı 29 Aralık Çarşamba günü Meclis Başkanı İlhan Ersan yönetiminde gerçekleşti.

Ersan yaptığı açılış konuşmasında son dönemde Bodrum’da artan vaka sayılarına dikkat çekerek herkesin hatırlatma dozlarını olmaları gerektiğini belirtti. “Tüm önlemlerimizi alarak covid-19 salgınına rağmen ticari hayatlarımıza devam etmekteyiz. Her birimiz hem psikolojik hem ekonomik olarak bu süreçte etkilenmekteyiz. Ancak hep yinelediğim gibi lütfen umutları yitirmeyelim, 2022’ye sayılı günler kaldı; yeni yıl demek yepyeni bir sayfaya çizilmiş yeni hedefler yeni hayaller demektir.” diyen Ersan, Meclis Üyelerinin yeni yılını kutladı.  BODTO’nun 2021 yılında başarılı şekilde çalışmalarını devam ettirdiğine vurgu yapan Meclis Başkanı “Gücümüzün farkında olarak, bu gücü hep daha kaliteliye, daha iyiye doğru kullanmalıyız.” dedi.

88-002.jpg

Odanın Aralık ayı faaliyetleri ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya tarafından sunuldu. Akkaya, Aralık ayı içerisinde Odaya yapılan protokol ziyaretlerine dikkat çekerek şunları kaydetti: “Bodrum Kaymakamımız Sayın Bilgehan Bayar Odamızı ziyaret ederek, projelerimiz hakkında bilgi aldı. Leleg Yolu projemiz ile yakından ilgilenen Bayar bu çalışma için de Odamızı tebrik etti. Yine bu ay içerisinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Şükrü Arslan Odamızı ziyaret ederek bölgemizin ekonomisi ve ticari yapısı hakkında bizlerle istişarede bulundu.”. Akkaya, “2022 yılının hepimize başarı ve ülkemize refah getirmesini diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplantının devamında 2021 Kasım Ayı Mizanının tetkik ve müzakeresi gerçekleştirilirken, 2022 Yılı Gelir-Gider Bütçesi gündeme alınarak çeşitli üye talepleri değerlendirilerek toplantı tamamlandı.