BODRUM MANDALİNA GAZOZUNA AROMASINI O VERDİ
22.12.2021 14:07

Aysu Gazozun Kurucusu Mehmet Hulusi Ay, Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği Başkan Vekili İsmail Akpınar ile birlikte 22 Aralık Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

BODTO Başkanı; Mehmet Ay’ın Bodrum Mandalina Gazozuna lezzetini veren aromanın yaratıcısı olduğuna dikkat çekerek, “Sayın Mehmet Ay’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederim, kendisi Bodrum Mandalina bahçelerimizi üretime döndürmek için geliştirdiğimiz Bodrum Mandalina gazozumuzun aromasını oluşturmak için bizlerle birlikte emek verdi. Bu destek bizim için çok önemliydi, kendisine tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Mehmet Ay ise Başkan Kocadon’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederken, Aysu gazoz olarak işbirliğine her zaman hazır olduklarına dikkat çekti.