BODYAT BODRUM FUARI’NDA BODTO ÜYELERİNE ÖZEL %25 İNDİRİM
18.11.2021 12:26

İdeal Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, Ayhan Ongun ile birlikte 18 Kasım Perşembe günü Meclis Başkanı İlhan Ersan’ı ziyaret etti. Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder’in de katıldığı ziyarette Bodyat Bodrum Fuarı gündeme alındı.

Recep Karakaya fuarın 23-26 Aralık 2021 tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini bildirerek fuara katılmak isteyen BODTO üyelerine özel %25 indirim sağlayacaklarını belirtti. “Fuarın başlangıç tarihine kadar Bodyat Bodrum (Yat Tekne ve Denizcilik Donanımları Tedarik Fuarı) için başvuru kabul ediyoruz ancak önemle belirtmek isterim ki fuarda katılımcı olmak isteyen firmalar son anda yer bulmayabilirler bu nedenle bir an önce başvurmalarını istiyoruz.” diyen Karakaya, Bodyat Bodrum fuarının ileri de daha da geliştirerek adeta bir Boat Show’a dönüştürmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum Ticaret Odası Üyeleri’nin birçok konuda ayrıcalıklı olmalarını istediklerini belirterek Bodyat Fuarı’nda da %25 indirim avantajında faydalanmalarını istediklerini belirtti. “Üyelerimiz anlaşmalı olduğumuz birçok kuruluştan indirim alabilmekteler, bunu fuar katılımlarında da devam ettirmek için bugün İdeal Fuarcılık ile istişarede bulunduk. Umuyorum ki bölgemiz geleneksel hale gelerek Uluslararası çapta adını duyuracak marka fuarlara sahip olabilir.” derken denizcilikle ilgili organizasyonların önemine dikkat çekti.

Bodyat Bodrum (Yat Tekne ve Denizcilik Donanımları Tedarik Fuarı), 23-26 Aralık 2021 tarihleri arasında, Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda gerçekleşecek. Fuar organizasyonu ile Bodrum’da Türkiye’nin marina sektörünü bakım sezonunda buluşturmak hedefleniyor.

Stant açmak konusunda danışmak ve detaylı bilgi almak için iletişim:

Web adresi: www.idealfuar.com.tr

İdeal Fuarcılık Satış Koordinatörü: İlayda Özcan (0530 323 8148)