MEDLİFE TIP MERKEZİ İLE PROTOKOL İMZALANDI
27.10.2021 14:45

Bodrum Ticaret Odası ile Medlife Tıp Merkezi arasında üyelerin kullanımına yönelik karşılıklı destek protokolü imzalandı.

27 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen imza töreninde Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar KOCADON ve Medlife Tıp Merkezi Medikal Direktörü Dr. Serhat DEMİROĞLU ile Başhekim Dr. Serdar DEMİROĞLU hazır bulundular.

Bodrum Ticaret Odası üyelerinin faydalanacağı indirimler protokol kapsamında uygulamaya başlanacak olup; Bodrum Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınları ;

Estetik ve plastik cerrahi, çocuk hastalıkları, iç hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, kadın hastalıkları ve doğum, göz hastalıkları, radyoloji, laboratuvar, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, genel cerrahi, acil servis, diyetisyen branşlarında muayene ve müdahalelerde laboratuvar ve röntgen tetkiklerinde %20 indirimden faydalanacaklardır. Üyelerimizin indirim kullanımlarında oda kimlik kartlarını yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar KOCADON, üyelere yönelik indirim anlaşmalarının farklı alanlarda çeşitlendirildiğini belirterek, pandemi süreci ile sağlığın önemini vurgularken, BODTO üyelerine yönelik indirim protokolünün önemli olduğunu söyledi. Öte yandan Bodrum’da sağlık turizminin geliştirilmeye açık bir alan olduğunu belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, sağlık kuruluşları temsilcileri ile birlikte sağlık turizmi konusunda bir yol haritası çizileceği belirtti.