BODRUM CUP İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
12.10.2021 16:18

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 12 Ekim Salı günü İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’i makamında ziyaret etti. BODTO Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Uysal’ın da yer aldığı ziyarette 18 – 23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 33. American Hospital The Bodrum Cup yarışları hakkında istişarede bulunuldu.

Başkan Kocadon Bodrum Cup’ın markalaşarak bölgenin tanıtımına büyük katkı verdiğine dikkat çekerken bu yılki rotaların yangından zarar gören yerler olmasının da çok anlamlı olduğunu vurguladı. “Bölgemizin en güzel, en kapsayıcı ve samimi organizasyonlarından biri olan Bodrum Cup’ı uzun yıllardır Bodrum Ticaret Odası olarak desteklemekteyiz.” diyen BODTO Başkanı, Organizasyon Komite Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Süleyman Uysal’ı da tebrik etti.

Başkan Orhan Dinç ise Deniz Ticaret Odası olarak denizciliğin önemini yaşatan Bodrum Cup gibi kültürel etkinlikleri desteklemeye her zaman devam edeceklerini belirtti. Ziyaretlerinden ötürü Başkan Kocadon ve Süleyman Uysal’a teşekkürlerini sunan Dinç, bu yılki yarışların sosyal sorumluluk yönünün dikkat çekici olduğunu belirterek yangın bölgelerini yarış rotası içine almanın örnek bir davranış olduğunu vurguladı.