İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET
07.10.2021 12:29

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile birlikte 7 Ekim Perşembe günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitimde öğrencilerin yaşadıkları sorunlar gündeme alınırken BODTO tarafından dağıtılacak eğitim destek paketleri konusunda istişarede bulunuldu.

Akmeşe’ye yeni görevinde başarılar dileyen BODTO Başkanı öğrenciler için yapacakları kırtasiye desteği konusunda da kendisine bilgi aktardı. “TOBB ve Odamız işbirliği ile Bodrum genelinde 30 İlkokul ve 20 Ortaokula toplam 600 öğrenciye Odamız tarafından kırtasiye hediyelerimiz ulaştırılacaktır.” diyen Başkan Kocadon, eğitime yapılan her katkının geleceğe yapılmış bir yatırım olduğuna dikkat çekti. BODTO’nun bu güne kadar toplam 2050 öğrenciye burs sağladığına dikkat çeken Kocadon, 2021 yılı için de başvuruları aldıklarını ve yaklaşık 150 öğrenciye daha burs imkanı sağlayacaklarını duyurdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bodrum Ticaret Odası’na eğitime sağladığı katkılardan ötürü teşekkür ederken, aynı duyarlılığı tüm kurumların göstermesi gerektiğinin altını çizdi. “Geleceğimizi bugünün çocukları belirleyecek. Çocuklarımızın güvenli ortamlarda bilimin ışığında ne kadar iyi eğitim almasını sağlarsak o kadar sağlıklı nesiller yetiştirmiş oluruz.” diyen Akmeşe bu doğrultuda çocukların maddi imkansızlıklar sonucu eğitimde sekteye uğramaması gerektiğine dikkat çekti.

Meclis Üyesi Toros Demidöven de en güzel katkının öğrencilere sunulan katkı olduğunu vurgularken günümüzde barınma sıkıntısı yaşayan üniversite gençleri için de duyarlı olunması gerektiğini söyledi.