YARATICI DÜŞÜNCE POTANSİYELİ BODRUM’U GELİŞTİRECEK
24.09.2021 16:32

(TOBB) Kreatif Endüstriler Meclis Başkanı Ali Ata Kavame 24 Eylül Cuma günü Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

BODTO Başkanına Kreatif Endüstriler Meclisi’nin çalışmalarında bahseden Kavame, Bodrum’da yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da Başkan Kocadon’un görüşlerini aldı. “Türkiyenin gözbebeği Bodrum’a hakettiği değeri kazandırmak ve TOBB nezdindeki çalışmalarımızı BODTO işbirliği ile yürütmek için potansiyelimizi ortaya koyamaya hazırız.” diyen Kavame, yaratıcı düşünceyi desteklemek , gençlerimize umut vermek ve hayal etmenin önemini anlatmak için Bodrum yarımadasına hizmet edecek yenilikçi projeler geliştirmek istediklerini vurguladı.

Başkan Kocadon ise Kavame’nin ilgi ve heyecanı karşısında çok sevindiğini belirterek, “Girişimcilik ve yeni vizyonlar geliştirmek” herzaman olduğundan çok daha önemli ve biz bu potansiyelin farkındayız. Bu anlamda da TOBB’un önemli platformlarından biri olan ve Türkiyede yaratıcılık içeren mesleklerin tümünü tek bir çatı altında temsil eden Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisinin Bodrum’da yapacağı çalışmalara da elbette katkımızı sunmaktan büyük memnuniyet duyarız.” dedi.