BOTAV YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK
24.09.2021 16:27

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu Toplantısı, Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV YK Başkanı Ahmet Aras yönetiminde 23 Eylül Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleşti. Toplantıya BODTO YK Başkanı ve BOTAV YK Başkan Yardımcısı Mahmut Serdar Kocadon tarafından ev sahipliği yapıldı.

Toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Denizciler Derneği başkanı Erol Erdoğan, TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Yüksel Aslan, Milta Bodrum Marina Müdürü Seher Çalı, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz ve BOTAV Genel sekreteri Serkan Ceylan katıldı.

Olağan yönetim kurulu toplantısında BOTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan, yönetim kurulu üyelerini, Bodrum için önemli  pazar payına sahip İngiltere, Hollanda, Polonya, Rusya, Ukrayna ve Dubai’de planlanan fuarlar ve bu fuarlar ile paralel olarak gerçekleştirilmesi düşünülen ‘Roadshow’ hakkında bilgilendirdi.

Ceylan ayrıca, Başkent Üniversitesi tarafından Bodrum’un yöresel yemekleri üzerine yapılacak çalışmalarla ilgili hazırlanan rapor, Mutfak Sanatları Merkezi projesindeki son gelişmeler ve Ekim ayında Bodrum’da düzenlenecek Avrupa Rugby Ligi Şampiyonası hakkında da bilgi sundu.

BOTAV Reklam ve Kurumsal İletişim Direktörü Levent Arkan ise ‘VisitBodrum’ projesinde devam eden çalışmalar ile  BOTAV’ın ve VisitBodrum’un yeni ofisleriyle ilgili devam eden çalışmalarla ilgili yönetim kurulu üyelerine bilgilendirdi.

Toplantıda ayrıca turizm tanıtım stratejileri ve İngiltere hükümetinin pandemiyle ilgili aldığı son Türkiye kararı ve etkileri konuşuldu.