HOSPİTADENT İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK
27.07.2021 13:49

“Hospitadent Diş Hastaneler Grubu” Bodrum Polikliniği Başhekimi Dr. Tarcan Topçuoğlu ve İdari İşler Müdürü Billur Arslan 27 Temmuz Salı günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında BODTO ile Hospitadent Bodrum Şubesi arasında bir işbirliği protokolü imzalandı.

BODTO Başkanı protokol kapsamında üyelere çeşitli avantajlar sağlandığına dikkat çekerek, “Bugüne kadar üyelerimizin yararlanabileceği birçok protokole imza attık, bugün yine sağlık alanında imzaladığımız bu anlaşma ile umuyorum ki tedavi ihtiyacı olan üyelerimize de ayrıcalık sağlamış oluruz.” dedi. #bodtoüyeindirimleri etiketi altında Odanın “bodto48” isimli instagram hesabından son dönemdeki üye indirimlerinin görülebileceğini belirten Başkan Kocadon, kuruma ilgi göstererek üyelere indirim sağlayan işletmelere de teşekkür etti.

Anlaşma kapsamında yapılacak tedavilerde uygulanacak avantajlar:

• “BODRUM TİCARET ODASI” üyeleri, çalışanları ve 1.derece yakınlarına ilk diş muayenesi ve panoromik röntgen uygulaması ücretsiz olarak yapılacaktır.

• Hospitadent fiyat listesi üzerinden %20 indirim yapılacaktır.

• “Ayın Gülümseteni” adı altında her ay bir tedavide %50’ye varan indirim uygulanacaktır. (Anlaşmalı Kurum indirimi bu kampanyalarda kullanılamayacaktır.)

• İmplant, Zirkonyum, Ortodonti ve Estetik amaçlı tedavilerde Hospitadent fiyat listesi üzerinden %10 oranında indirim sağlanacaktır.

• Dolgu, Kanal Tedavileri 2 YIL, Kaplamalar 6 YIL İmplantlar ÖMÜR BOYU garantilidir.

Detaylı bilgi için:

Hospitadent Bodrum: 0252 500 00 22