MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDIK
16.07.2021 10:58

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 14 Temmuz Cuma günü Kütahya Porselen'in en büyük bayilerinde biri olan mağazanın açılış törenine katıldı. Başkan Kocadon Bodrum 'da gastronomi alanında büyük bir atak olduğuna dikkat çekerken, Kütahya Porselen gibi markaların bölgede hem iş gücü yarattığını hem de ticareti beslediğini belirti.

785.jpg

Mağazanın açılış törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve Opera sanatçısı ünlü tenor Hakan Aysev katıldı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılanlar daha sonra mağazayı gezdi.