COVİD-19 AŞISI OLMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
06.07.2021 17:10

Bodrum Ticaret Odamız ve Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile BODTO üyelerinin covid-19 aşı hizmetinden faydalanmasında kolaylık sağlanacaktır.

1. doz ve 2.doz aşıları ile 3.doz hatırlatma doz aşı tarihi onaylanan BODTO üyeleri, yeterli başvurunun oluşması sonucunda Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından verilecek BODTO Hizmet Binasına gelerek önceden randevu almadan aşı hizmetinden faydalanabileceklerdir.

Üyelerimizin ve çalışanlarının isim-soy isim-TC Kimlik No ve cep telefonu ve firma bilgisi ile aşı olmak istediklerini belirten bir talebin bilgi@bodto.org.tr mail adresine 09 Temmuz 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yaptığı açıklamada, “2020 yılı Mart ayından bu yana sosyal ve ekonomik açıdan derinden etkileyen coronavirüs ile mücadele de artık aşı ile normalleşmeye çok yaklaştık. Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ve işbirliği ile aşı olmak isteyen üyelerimiz Odamıza gelerek kolaylıkla aşı hizmetinden faydalanabileceklerdir. Hala aşı olmayan veya 2.doz aşısını olmak isteyen üyelerimizi Odamıza davet ediyoruz.” diyerek aşı olacak üyelerimize çağrıda bulundu.