EĞİTİMDE İNDİRİM İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
05.07.2021 15:17

5 Temmuz Pazartesi günü Bodrum Final Akademi Okulları Kurucularından Müjde Durgaç Cingiz ve Okul Yöneticisi Zuhal Basan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Bodrum Ticaret Odası ile Özel Bodrum Final Akademi Okulları Arasında eğitim indiriminin düzenlenmesine ilişkin bir protokol imzalandı. Protokole istinaden BODTO Üyeleri ve 1. Derece yakınları için öğrencilerin yıllık eğitim ücretlerinde %10 indirim uygulanacağı belirtildi.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon imzalanan protokolün üyeler ve 1. Derece yakınları için hayırlı uğurlu olmasını dilerken, eğitime verilen katkıların çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Odamız dönem dönem eğitim kurumları ile anlaşmalar imzalıyor, burada amacımız üyelerimize bir nebze de olsa indirim imkanı sunmaktır.” dedi.

Zuhal Basan “Bu indirimden yararlanmak isteyenler başvuru belgelerini ‘Akademi Okulları’ na 31 Ağustos 2021 tarihine kadar ibraz etmelidir. İndirim hakkından yararlanacak öğrenci ve ebeveynlerin kendilerinin veya 1. Derece yakınlarının Oda kayıt belgesi,  nüfus fotokopileri ve ikametgah belgesi ibraz etmeleri gerekecektir.” diyerek BODTO Başkanına eğitime verdikleri katkılardan ötürü teşekkürlerini sundu.

Detaylı bilgi için:

Özel Bodrum final akademi okulları