DENTGROUP’TAN BODTO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM
07.04.2021 15:27

Bodrum Ticaret Odası ile DentGroup Diş Sağlığı Danışmanlık Hizmetleri şirketi  arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya istinaden Bodrum Ticaret Odası üyelerine, 11 Nisan-11 Mayıs 2021 tarih aralığına özel tüm tedavilerde %25 indirim, onun dışında 1 yıl süresince tüm tedavilerde %15, beyazlatma ve total bakımda ise %30 indirim uygulanacağı bildirildi.

Diş Kliniklerinde, tedavi süresince gerekli dijital anestezi, dijital panoramik röntgen, dijital periapikal röntgen, pansuman ve kontrol işlemlerinden herhangi bir ücret talep edilmeyeceğini belirtildi. Ek olarak ortodontide uygulanan invisalign, incognito, ortognatik tedavileri ile horlama protezi ve genel anestezi gerektiren işlemlerin indirim kapsamına girmediği bilgisi paylaşıldı.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, anlaşmanın tüm üyelere hayırlı uğurlu olmasını dilerken DentGroup yetkililerine de Oda üyelerine sundukları bu avantaj için teşekkür etti.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi için:

Özlem Arıca

(DentGroup Kurumsal Pazarlama Uzmanı)

T +90 216 566 34 34  M +90 554 164 64 39

444 88 21  www.dentgroup.com.tr