YEME-İÇME EĞLENCE SEKTÖRÜ İÇİN TOPLANTI YAPILDI
06.04.2021 09:28

5 Nisan Pazartesi günü Bodrum’da, Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir başkanlığında yeme-içme, eğlence sektörünün pandemideki durumunun değerlendirildiği bir toplantı gerçekleşti. Toplantıya Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, BODTO Meclis Üyesi Atilla Serttaş, 6 No'lu Meslek Komite Başkan Yardımcısı Ağıt Ali Turan ile çeşitli STK temsilcileri ve sektörden isimler katıldı.

rr3.jpg

BODTO Başkanı, geçen hafta gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretinde diğer Muğla Oda ve Borsa Başkanlarıyla birlikte Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a kapalı durumda olan eğlence sektörü hakkında taleplerini ilettiklerini belirterek yeme-içme, eğlence sektörünü ayakta tutacak uygulamalara acilen gidilmesi önerisinde bulundu. Herkesin pandemi kurallara uyması durumunda yeme-içme eğlence sektörünün de daha hızlı normalleşme sürecine girebileceğine işaret eden Başkan Kocadon bu konuda duyarlı olunması gerektiğini vurguladı.