Duyuru Arşivi
DİJİTALLEŞMENİN ABC’Sİ: YOLCULUK BAŞLIYOR SEMİNERİ
02.04.2021 12:24

Üniversite – iş dünyası işbirliğini güçlendirme seminerleri kapsamında online olarak düzenlenen seminerlerin beşincisi “Dijitalleşmenin ABC’si: Yolculuk Başlıyor” ile devam ediyor.

Muğla S.Koçman Üniversitesi, Muğla, Fethiye ve Milas Ticaret ve Sanayi Odaları, Bodrum ve Marmaris Ticaret Odaları, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum ve Marmaris Şubeleri, Muğla Ticaret Borsası, INOVA Muğla Teknoloji Transfer Ofisi ile MUTSO Akademi işbirliğinde sürdürülen “2021 Yılı Üniversite İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri” kapsamında online olarak düzenlenen seminerlerin beşincisinde “Dijitalleşmenin ABC’si: Yolculuk Başlıyor” konusu işlenecek. 06 Nisan Salı günü, saat 10.00‘da başlayacak semineri Muğla S. Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Senem Yazıcı Yılmaz sunacak.

Dijitalleşme konusunda işletmeleri neler bekliyor, işletmeler neler yapmalı konuları işlenecek seminere http://tiny.cc/dijitallesmekayit  linki üzerinden kayıt yaptırarak seminere katılabilirsiniz.