Duyuru Arşivi
Uluslararası Ticaret, Sanayi ve Girişimcilik Araştırmaları Dergisi
30.03.2021 11:58

Türkiye’de ve dünyada meslek örgütlerinin akademik araştırmalara desteği ile iş süreçlerinin verimliliğini ve etkinliğini artıracaktır. Akademik araştırmaların paydaşlarına ulaştırılması için nitelikli, süreli ve açık erişimli yayınlara ihtiyaç bulunmaktadır.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası; işletmecilik, örgütsel davranış, girişimcilik, ticaret ve sanayi konulu akademik araştırmalar başta olmak üzere yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, oda ve borsaların yönetim kademesi, personel ve üyelerini ilgilendiren sosyal bilimlerin tüm alanlarını kapsayıcı konularda “ücretsiz” olarak “çevrimiçi” akademik dergi yayımlamaya başlamıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz kapsamındaki tüm oda/borsa mensupları ile 81 ilde görevlendirilen akademik danışmanlara ek olarak, ulusal ve uluslararası düzeyde Sosyal Bilimler alanında çalışma yapan akademisyenlerin gerçekleştirdikleri bilimsel araştırmaların dergimizde yayımlanmasıyla tüm sosyal paydaşlarımız için olumlu çıktılar yaratması öngörülmektedir.

Odamız tarafından yayımlanmaya başlanan olan International Journal of Commerce, Industry and Entrepreneurship Studies (Uluslararası Ticaret, Sanayi ve Girişimcilik Araştırmaları Dergisi) kurulum işlemleri tamamlanmış olup 2021 yılı makale çağrısı ilan edilmiştir. Dergimize ait web sitesinden gerekli bilgiler edinilmekte ve makale başvuruları kabul edilmektedir.

İlgililerin dikkatine sunarız.

Dergi: International Journal of Commerce, Industry and Entrepreneurship Studies