BODTO’DA 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI
08.03.2021 13:57

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder Odamızda görev yapan kadın yöneticilerle yemek yiyerek, çalışanlar nezdinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Ardından tüm kadın çalışanlarla bir araya gelerek günün anlamına ilişkin çiçek hediye etti.

BODTO Başkanından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün kadınların değerini ve toplumdaki önemli rolünü hatırlatmak adına önemli olduğuna işaret ederek bir farkındalık mesajı yayınladı.

BODTO Başkanı mesajında şunlara dikkat çekti: “Kadınlar ülkelerin gelişmişlik göstergesidir. Öyle ki bir ülkede kadınlar refah içinde, iyi eğitimli ve mutluysa o ülkenin ilerleyeceği de açık ve nettir. Çünkü toplumu kadın yetiştirir. Ülkemizde de kadınlarımızın değerine lütfen varalım, kadınlarımıza şiddet ve baskı uygulamayı keselim. Biz kadına seçme ve seçilme hakkını Dünya’da ilk defa veren bir toplumuz, bunu hatırlayalım. Kadınlarımızın daha eşitlikçi, daha özgür şekilde birey olabildikleri ve kendilerini rahatça ifade edebildikleri yarınlar diliyorum! Hayatımızın her anında varlığını hissettiğimiz, sezgisi, aklı ve cesaretiyle toplumsal sorunları çözüme götürebilecek güce sahip, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımıza sonsuz saygılarımı sunuyorum.”